Welkomstwoord

  1. Zuletzt aktualisiert am

Beste bezoeker,

Op onze website vindt u uitgebreide en gebruiksklare informatie over onze consulaire dienstverlening, zoals inschrijving op de Ambassade, aanvraag van identiteitskaart en paspoort (ook voorlopige paspoorten voor noodsituaties), toekenning en behoud van nationaliteit, vragen over burgerlijke stand, visa, legalisaties, en veel meer.

Focus on Belgium geeft u toegang tot nieuws over de laatste ontwikkelingen in België op het gebied van buitenlands beleid, economie, wetenschap en cultuur.

Naast consulaire dienstverlening en nieuws over België biedt de website u andere praktische informatie, zoals o.a. de contactgegevens van de Ambassade zelf, van de Permanente Vertegenwoordiging bij de Internationale Instellingen in Den Haag en van de Vertegenwoordigingen van onze Gemeenschappen en Gewesten in Nederland en de gegevens van de 7 Ereconsulaten en de Ere-Consuls.

Het spreekt vanzelf dat we niet alleen via deze website met u in contact willen komen. Vindt u hier geen antwoord op uw vragen, dan nodig ik u graag uit contact met ons op te nemen. Wij staan tot uw dienst. U kunt ons steeds contacteren op het mailadres thehague@diplobel.fed.be, het algemene telefoonnummer (+31) (0)70-3123456, of het nummer van de afdeling bilateraal/multilateraal beleid (+31) 70-3123452.

Met vriendelijke groet,

Anick Van Calster
Ambassadeur

Image
Foto van ambassadeur Anick Van Calster